Fejlmeddelelse

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1138 of /ext/vhosts/dcu.dk/public/includes/bootstrap.inc).

Fortelte til Campingvogn

Hos DCU tester og anmelder vi jævnligt fortelte til campingvogne. Du får bl.a. viden om de nyeste modeller, så du kan foretage et kvalificeret valg, når det nye fortelt skal vælges.

Vi har skrevet artikler om alt fra det perfekte helårsfortelt til vintercamping, som også er ideelt som standtelt til fastliggere, over rejsetelte og sommertelte, til telte der er ideelle for weekendcampister. Vi giver vores besyv med, om hvorvidt du kan nøjes med et helårsfortelt, eller om du skal investere i et decideret vinterfortelt.

Vi er gået i dybden og ser bl.a. på, hvilket gulv du skal vælge, eller om du kan klare dig med et tæppe til forteltet. Herudover finder du viden om solsejl og markiser. I vores videoer giver vi dig mulighed for visuelt at se rummelighed, designdetaljer, de praktiske løsninger, lysindfald og meget mere.

Stor test af luftfortelte (2017)

Stor test af luftfortelte (2017)

Tv: Isabella Ventura Pascal-luftfortelt (2017-model)

Tv: Isabella Ventura Pascal-luftfortelt (2017-model)

Tv: Kampa Fiesta Pro Air-fortelt (2017)

Tv: Kampa Fiesta Pro Air-fortelt (2017)