Fejlmeddelelse

User warning: The following module is missing from the file system: backup_migrate. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1138 of /ext/vhosts/dcu.dk/public/includes/bootstrap.inc).
MKP Smutti, TV 2 Go'morgen, små campingvogne vs. luksusvogne Der er ikke meget plads i en MKP Smutti, men det er heller ikke det, camping handler om for nogle campingvognsejere. Foto: Torben Brandt
Camping i tv

Vis din campingvogn i TV 2 Go' morgen Danmark

Til Go' morgen Danmark søger TV 2 to typer campister, der vil vise deres campingvogn frem og fortælle om campinglivets glæder. Er du en af dem?

Er du den slags campist, som altid har det nyeste udstyr med i campingvognen – eller er du campisten, der sværger til de gamle dyder og er ligeglad med, at din campingvogn er godt brugt – bare man kan hygge i forteltet?

Adria Alpina, luksuscampingvogn, små camping vogne vs. luksuscampingvogne
Alpina er Adrias luksus-helårs campingvogn.
Foto: Adria

 

Hvis du er en af de her to typer og har lyst til at fortælle om campinglivets glæder i Go' morgen Danmark, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Indslaget er planlagt til uge 27, så I skal kunne komme til København med udstyret en dag i den uge. Vi sender fra Tivoli.

Kontakt: Redaktør Michelle Mølgaard Andersen, mail: michelle.andersen@nordiskfilmtv.com